Therapeut

 

Mijn naam is Hein Hendriksen.

Ik ben in 1947 geboren in Deventer en als therapeut opgeleid aan de Sociale Academie.

Vanaf 1969 heb ik eerst vijf jaar in een Psychiatrisch Ziekenhuis gewerkt en daarna zes jaar bij instellingen voor Algemeen Maatschappelijk Werk. Na vervolgopleidingen Agogiek en Bedrijfskunde ben ik vanaf 1980 werkzaam voor managers en organisaties. Eerst twaalf jaar als opleider, consultant, coach en daarna als manager Human Resource Development bij een Bank en een IT bedrijf en sinds 1992 als directeur van een Organisatie Advies Bureau. Nog steeds geef ik leiding aan dit bureau. (www.wjreddin.co.uk)

 

Na mijn specialisatie in hypnotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie pas ik deze methode toe in de begeleiding van managers, die in hun werk of privé zijn vastgelopen. Vanaf 2009 heb ik langzamerhand een deel van mijn activiteiten in het bedrijfsleven afgesloten af en heb ik meer tijd beschikbaar gemaakt voor mijn vak van therapeut. Met Belfoor, praktijk voor hypnotherapie, ben ik in 2010 van start gegaan nadat ik zelf de ellende van tinnitus heb meegemaakt. Juist voor mensen, die hier ook mee geconfronteerd worden, maak ik graag tijd vrij.

 

Ik ben Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg RTAG ®, aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) en geregistreerd bij het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners en ingeschreven als Registertherapeut BCZ®

 

Terug naar Praktijk informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W.J.Reddin & Associates Nederland

W.J.Reddin & Associates Engeland

Reddin Consultants