Therapeut

 

Mijn naam is Hein Hendriksen.

Ik ben in 1947 geboren in Deventer en als therapeut opgeleid aan de Sociale Academie.

Vanaf 1969 heb ik eerst vijf jaar gewerkt in een Psychiatrisch Ziekenhuis gewerkt en daarna zes jaar bij instellingen voor Algemeen Maatschappelijk Werk. 

Na vervolgopleidingen Agogiek en Bedrijfskunde was ik vanaf 1980 werkzaam in het bedrijfsleven.

Eerst als opleider, consultant en coach, daarna als manager Human Resource Development  bij een Nederlandse Bank en vervolgens  bij een Amerikaanse computer onderneming. Vanaf 1992 gaf ik als directeur leiding aan een Organisatie Advies Bureau. 

 

Voorafgaand aan mijn pensionering heb ik mij bijgeschoold aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en heb ik mij gespecialiseerd in de toepassing van hypnotherapie. Met Belfoor, praktijk voor hypnotherapie, ben ik in 2010 van start gegaan om mensen te helpen zich te bevrijden van de last van tinnitus. Dit, nadat ik zelf de ellende van tinnitus had meegemaakt.

Juist voor mensen, die hier ook mee geconfronteerd worden, maak ik graag tijd vrij.

 

Ik ben Registertherapeut Aanvullende Gezondheidszorg, aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH),  geregistreerd bij het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners en ingeschreven als Registertherapeut BCZ®

 

Terug naar Praktijk informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W.J.Reddin & Associates Nederland

W.J.Reddin & Associates Engeland

Reddin Consultants